REGULILE ACESTUI FO...
 
Notifications
Clear all

[Sticky] REGULILE ACESTUI FORUM!

1 Posts
1 Users
2 Likes
86 Views
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Înregistrarea și utilizarea mai multor ID-uri de cont nu sunt permise. Orice astfel de coduri de cont duplicat vor fi interzise de moderatori.

În scopuri de moderare și administrare, nu sunt nici șterse și nici schimbate ID-urile de utilizatori pe Forumul 12Călăuze. Puteți șterge oricare dintre propriile postări oricând sau puteți sista postarea pe forum dacă doriți să părăsiți forumul. Puteți relua postarea oricând doriți dacă decideți să reveniți.

Nu există nici o cerință ca membrii să posteze comentarii - este complet voluntar - acesta este un forum de învățare a astrologiei, membrii exersează gratuit abilitățile astrologice, își dau reciproc ponturi, sfaturi, idei, schimb de informații (cărți, articole, emisiuni, etc.) DAR aici nu facem consiliere gratuită integral. Cine dorește o consiliere astrologică este invitat să contacteze un astrolog. 

Nimeni nu este plătit aici și răspunsurile pot veni chiar și din partea celor mai începători dintre dvs. cu puțină experiență sau deloc, dar dornici să învețe prin interacțiune!

Important să rețineți:

1. Respect reciproc: limbajul decent și respectul pentru fiecare membru al acestei comunități sunt vitale pentru noi. Cine nu reușește să se conformeze va fi blocat de moderatori!

2. Tema principală: asigură-te că discuțiile rămân centrate pe astrologie și subiectele corelate. Evită subiectele politice, religioase sau irelevante.

3. Sursa informațiilor: atunci când furnizezi informații sau interpretări astrologice, menționează sursele și resursele utilizate, pentru a susține discuția și pentru a asigura exactitatea.

4. Argumente constructive: dacă ești în dezacord cu cineva, exprimă-ți opinia în mod constructiv, evitând insultele sau atacurile personale.

5. Publicitatea și promovarea: nu promovați produse sau servicii proprii în mod excesiv sau spam. Anunțurile și autopromovarea ar trebui să se facă în zonele dedicate ale forumului (atunci când vor exista, deocamdată nu avem).

6. Informații personale: nu distribuiți informații personale sau confidențiale ale tale sau ale altor utilizatori, fără consimțământul lor (aici tu decizi ce devine public iar noi, moderatorii, revizuim informația încă o dată).

7. Moderare: respectă instrucțiunile moderatorilor și a personalului forumului. Dacă ai îngrijorări cu privire la moderare, contactează moderatorii în privat.

8. Conținut adecvat: postările și discuțiile trebuie să fie adecvate pentru toate vârstele. Evită limbajul obscen, discriminarea, hărțuirea și conținutul nepotrivit.

9. Înțelege că astrologia nu trebuie tratată ca un substitut pentru sfaturi medicale, legale sau de viață. Acolo unde este necesar vă rugăm să căutați consultanță profesională. 

Vă mulțumesc pentru că ați devenit parte a acestei comunități. 🌞

Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate