Rectificarea orei d...
 
Notifications
Clear all

Rectificarea orei de nastere

11 Posts
5 Users
12 Likes
111 Views
Posts: 3
(@zefirius)
Active Member
Joined: 1 month ago

Si eu as spune ca mult mai eficiente sunt metodele de rectificare prin a verifica evenimentele vietii prin Age Point, sau prin directii primare, sau prin zodiacal releasing- oricare din ele sau toate 3. Animodar nu da rezultate- eu l-am testat pentru persoane la care stiam precis ora de nastere, fara dubii, si Animodar mi-a dat o jumatate de ora diferenta, de exemplu. Inteleg si de la alti astrologi care au testat-o pe peroane ale caror ora de nastere o stiau, si a dat diferenta. Animodar mi se pare cea mai nesigura dintre emtode, si Trutina lui Hermes, tot asa, da erori mari. 

Reply
4 Replies
Patricia
Admin
(@patricia)
Joined: 1 year ago

Member
Posts: 46

@zefirius Ce mă bucur că descrii din practica ta prin aceste metode. Age Point m-a fascinat din primele interacțiuni și chiar te invit dacă poți și posta aici link-uri, spre site-uri unde se poate studia detaliat această metodă, cu atât mai eficient va fi pentru membrii acestui forum. Măcar nu mai pierdem timpul căutând aiurea...mergem țintit:)) 

Mulțumim.

Reply
Ariadna
(@ariadna)
Joined: 5 months ago

Eminent Member
Posts: 29

@zefirius multumesc pentru raspuns! Si eu am dubii la mine este o diferenta mare cu Animodar , 2 ore si imi rastoarna mult aspectele.

Voi incerca si Age point sa vad ce iese. Nu am testat-o pentru ca am vazut 2 metode, cea propusa de Chris Brennan si cea propusa de Firicel Ciarnau. Tu pe care ai incercat-o?

Multumesc! Va tin la curent!

Reply
(@zefirius)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 3

@ariadna Eu sincer, nus tiu ce metoda propune Chris Brennan 🙂 O stiu doar pe cea a lui Andrew Bevan- el de fapt este cel care a "descoperit" metoda, intr-una din cartile lui Lilly. Si din cate tin minte, dl Ciarnau propune ca in cazul in care nu merge metoda lui Bevan, sa o folosim pe cealalta, care se misca in sens invers acelor de ceas etc. 

Si asa fac si eu, intai o incerc pe a lui Andrew, si daca nu merge, pe a d-lui Ciarnau.:)

Reply
Ariadna
(@ariadna)
Joined: 5 months ago

Eminent Member
Posts: 29
@zefirius haha, m-am zapacit, am vrut sa zic Andrew Bevan si am scris Chris Brennan 😅
Da, la asta ma refeream, ca exista si varianta in sens invers acelor de ceasornic dar si fractiunile erau calculate altfel, trebuie sa cqut notitele, ca nu mai stiu, am analizat astea cam in urma cu 2 ani...
Reply
Page 2 / 2
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate