Rectificarea orei d...
 
Notifications
Clear all

Rectificarea orei de nastere

11 Posts
5 Users
12 Likes
112 Views
Posts: 4
Topic starter
(@iulian)
Active Member
Joined: 4 months ago

Buna Tuturor,

 

M-am imprietenit cu astrologia in amanunt (nu doar hororscop si compatibilitati din reviste) acum aproape un an. Intre timp am incercat sa imi aflu ora corecta de nastere din diverse surse, inclusiv de la spital, care nu mi-a raspuns niciodata la email.

Facand o paranteza, o sa va spun o poveste haioasa, cel putin din punctul meu de vedere. Am intrebat acasa, bineintele, unde sora mamei a dat tonul si a zis ca e sigura de ora 10:30. Bineinteles ca mama a corectat-o prin clasicul 'Stii tu?!  Eu am facut-o si era intre 9 si 10.' Ca rezultat, aparent tata era cel mai in cauza, si el stie cel mai bine, ca la 9 a plecat sa schimbe o roata, pentru ca facuse pana la masina si pana sa se intoarca el, eu deja ma nascusem. 'Cat poate sa dureze sa schimb o roata?! Era maxim 9 jumate' 

Acum, indiferent ca este sau nu corect, am plecat la drum cu ora 9:25. Am rezonat cu ascendentul in fecioara, care este la 14 grade si imi lasa manevra de aproape o ora mai devreme sau mai tarziu, in caz ca cineva se rezgandeste.

Am vizionat de cateva ori videoclipul de pe YT despre rectificarea orei si as avea cateva nelamuriri. Sper din suflet sa ma puteti ajuta.

https://www.youtube.com/watch?v=svW30a-ev_w

Daca am inteles bine, metoda Animodar presupune detectarea lunatiei anterioare, in cazul meu luna noua, intrucat sunt nascuta putin inainte de luna plina.

Apoi, pe harta lunatiei anterioare, ne uitam in ce semn este soarele. In functie de semn, se foloseste tabelul cu demnitati egiptene, pe care l-am atasat, dar il puteti gasi si pe acest link.

Se puncteaza planetele dupa cum urmeaza:

Guvernatorul semnului in care se afla soarele: -5 puncte

Planeta care are exaltarea in acel semn : - 4 puncte

Triplicitatea semnului in functie de harta (diurna/nocturna): -3 puncte

Termenul dat de gradul in care se afla soarele : -2 puncte 

Decanul / Fata in care se afla soarele in semn: -1 punct

Problema pentru mine apare, in momentul in care am rezultatele si obtin punctaj egal pentru Luna si Jupiter, cate 6 puncte de caciula.

Mergand in continuare, respectand metoda, ar trebui sa aflu gradele la care se afla planeta cu cele mai multe demnitati (Luna sau Jupiter), si sa observ daca este mai aproape de ascendent sau de mijlocul cerului, pentru a vedea care dintre ele se va modifica, dar ramanand in acelasi semn.

Asa ca am ales sa ma uit pentru ambele 🤣 Sper ca am procedat corect.

Ele erau relativ apropape una de cealalta. 

Luna: 4 grade Varsator - la 140 de grade de ASC si la 128 de grade de MC

-- Aici MC ar trebui sa fie la 23 de grade , cum era luna in harta lunatiei

Jupiter: 9 grade Capricorn - nu mai conteaza, doar mai aproape de ASC

--- Aici ASC ar trebui sa fie la 11 grade, cum era jupiter in harta lunatiei

 

Rezultatele mele au fost la 50 de minute mai tarziu sau 10 minte mai devreme fata de ora 9:25.

Intrebarile care ma macina sunt...

- daca am procedat bine;

- daca ar exista o prioritizarea a planetelor cu acelasi numar de demnitati, intrucat luna era in domiciliu, in rac, in harta lunatiei;

 

Sper ca si pe voi va preocupa subiectul 🤗

Abia astept sa vad parerile si recomandarile voatre.

 

Pupiiici! 😘 

Iulia

 

 

10 Replies
Patricia
Posts: 46
Admin
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Iulia acesta este un subiect complex și sincer vorbind, unii astrologi consideră rectificarea orei de naștere ca fiind cea mai costisitoare din linia serviciilor astro oferite, tip consultație zic. Nu am folosit metoda Animodar deși am dialogat cu invitatul meu despre acest subiect, menționez și faptul că lucrez în sistemul de case Placidus dar am studiat aprofundat și sistemul caselor Egale...deci mie mi-a dat un splendid rezultat metoda Age Point a norvegianului astrolog Andrew Bevan: https://www.astrele.ro/2018/11/23/astrologia-cu-age-point-partea-i/ ...aici găsești linia de articole despre care descriu.

Clarificată bine metoda mi-a fost abia după ce am citit linia de articole din astrele.ro. În repetate rânduri am tot pomenit despre metoda Age Point dar am exersat-o de-a binelea doar pe harta mea până acum. Aveam de identificat o diferență de aproximativ 15 minute în cazul meu. Între cele spuse de mama și cele spuse de spital. Am rectificat eroarea și încă monitorizez actualele evenimente cum se ,,pupă” cu realitatea noii mele hărți rectificate:))

Cine mai cunoaște metode...îi invit la impresii. Chiar sunt curioasă...iar cine are experiență cu metoda descrisă de Iulia, la fel, așteptăm detalii...

Reply
Posts: 1
(@alidreamweaver)
New Member
Joined: 1 month ago

O altă metoda, care din punctul de vedere al multor astrologi ar da cel mai apropiat rezultat de realitate, ar fi “Rectificarea Nativității prin Evenimente și întocmirea unui Speculum Astrologic”, explicată și detaliată de  William Lilly. 

Reply
1 Reply
Patricia
Admin
(@patricia)
Joined: 1 year ago

Member
Posts: 46

@alidreamweaver Bine ai sosit AliDreamweaver în echipa membrilor Forum12Călăuze! Îți mulțumim pentru informație! Dar mai ales pentru că ți-ai făcut cont aici.

Reply
Ariadna
Posts: 29
(@ariadna)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Buna tuturor!

@IuliaN, eu am folosit ambele metode prezentate de Alexandru Paunescu, atat Animodar, cat si Trutina lui Hermes. Le-am aplicat la copiii mei, la sot si la mine. Ambele metode s-au corelat, practic coretiile fata de orele noastre de nastere pe care le stiam au fost la sot 15 minute, la copii 25 min, la mine 2 ore. Nu au schimbat ascendentul stiut, dar au schimbat aspectele mai ales la Luna si la cuspide.

Ma uit imediat la datele pe care le-ai sscris tu si iti dau o parere. Vezi ca nu mai e nevoie sa scoreze planetele, exista in cartea Mihaelei Dicu de orara tabelele atat pentru harta diurna, cat si nocturna ca sa identifici almutenul hartii (ca o paranteza, nu ai cum sa gasesti 2 planete, ci doar una). Deci practic te uiti la ce grad a fost lunatia prenatala, si trebuie sa stii daca e harta nocturna sau diurna.

Reply
Ariadna
Posts: 29
(@ariadna)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

A, si mai e ceva. Alexandru specifica, daca a fost Luna Plina se ia in considerare gradul luminariului aflat deasupra orizontului.

Reply
Page 1 / 2
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate