Patricia și abilită...
 
Notifications
Clear all

Patricia și abilitățile ei tehnice ,,fabuloase”

3 Posts
2 Users
3 Likes
67 Views
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Zi de sâmbătă 11 noiembrie, vorba aceea numerologic 11/11...așa. De dimineață primesc un mesaj pe mail de la unul dintre membrii Forum12Călăuze care mă ruga delicat, fără să mă supăr că sunt deranjată în weekend (niciodată nu voi fi deranjată ever, mulțumesc pentru respectul acordat) să verific dacă pot că scrisese același mesaj de două ori și nu dorea să apară dublu. Intru entuziastă și caut și caut ...și nu găsesc nimic. Buuuuuuuun. Și din pas în pas, după ce îl zăpăcesc de cap și pe bietul Alexandru (,,șeful” pe parte de IT), care îmi spune elegant ,,Patri vezi că trebuie să activezi conturile care sunt inactive, ei nu pot scrie dacă nu le dai ok după ce și-au făcut profilul”. Ai de viața mea:)) 😂😂😂Păi și eu de ce nu am știut până acuma? Bun deci locomotiva aceea veche pe cărbuni, o știți, nu? Eh...așa și eu. 

Așa că vă invit pe voi cei care aveți deja un cont făcut aici, să lăsați un mesaj oriunde preferați la topicurile deja postate sau să faceți voi un topic nou. O postare nouă zic. Pentru ,,bine ați venit oficial pe grup” și mai ales pentru a verifica dacă acum totul este ok și funcționează:)) Mă ajutați efectiv astfel să gestionez mai bine activitatea de aici. Plus mulțumesc anticipat.

Deci dragilor iertare, mea culpa, dacă o parte dintre voi ați fost câteva săptămâni inactivi pentru că deșteapta de mine, în calitate de admin, nu a avut nici cel mai vag reper că trebuie să vă activeze conturile. 🤐

V-ați pregătit pietrele? ACTION!🎉

2 Replies
Posts: 3
(@raulalu)
New Member
Joined: 5 months ago

Întotdeauna mi-au plăcut descrierile tale!!! 😂😂

Reply
1 Reply
Patricia
Admin
(@patricia)
Joined: 1 year ago

Member
Posts: 46

@raulalu Ești generos, mulțumesc😊

Reply
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate