ore planetare
 
Notifications
Clear all

ore planetare

7 Posts
4 Users
7 Likes
42 Views
Posts: 3
Topic starter
(@adriana19)
Active Member
Joined: 1 month ago

Salut, 

Am descoperit de curand orele planetare si legatura acestora cu zilele saptamanii care poarta denumirile celor 7 planete traditionale. Am avut la un moment dat o nelamurire despre cum ar putea decurge o prezentare publica intr-o zi de sambata, ziua lui Saturn la ora 15:30, la care potrivit unei aplicatii mobile, pica ora Soarelui. Din cate stiu, Saturn si Soarele nu sunt tocmai prieteni. Am postat prima data aceasta intrebare pe un grup intrenational de astrologie de pe facebook, iar acolo, cineva mi-a recomandat sa postez intrebarea intr-un grup care accepta intrebari despre astrologia electionala. Mi s-a raspuns ca ar trebui sa tin cont de toata harta momentului, dar eu cautam un raspuns mai usor, deoarece nu stapanesc astrologia orara si cea electionala. Altcineva mi-a mai raspuns ca daca soarele si saturn fac aspecte bune, va merge bine. 

As vrea sa stiu in ce masura putem folosi orele planetare pentru a vedea la ce moment ar fi mai bine sa facem anumite actiuni. Poate cineva cine le foloseste de mai mult timp poate sa ne zica cat de practice sunt acestea, daca ne putem folosi de ele si fara sa tinem cont de toata harta momentului. Stiu ca orele planetare se folosesc in ritualuri, vraji, ca gradul cel mai mare de puritate al zilei este la rasarit, dar cat sunt aceste informatii de practice de fapt? 

6 Replies
Patricia
Posts: 46
Admin
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Bună Adriana19 și bine ai sosit în echipa acestui forum. Ai propus o temă foarte interesantă și poate chiar un subiect pentru mine de luat în calcul, la o viitoare emisiune astro:)) 

Am adresat câteva întrebări la astrologii mei invitați la dialogurile 12Călăuze și am aflat de la astrolog Malvina Ivanciu următoarele. Îmi permit să redau aici descrierile ei, pentru că are experiență în această poveste. Găsești dialogurile cu ea, în caz că nu o cunoști, pe canalul meu Youtube. 

Elecțiile cu ore planetare nu se pot face nici ele fără hărți, adică fără harta momentului. Pentru că trebuie să te uiți la planeta guvernatoare a orei, în ce situație se află. Dar de exemplu, așa varianta scurtă sintetizată acuma, te poți gândi doar la demnitatea esențială a planetei, pentru că aceasta este evidentă din Efemeride, adică nu îți trebuie nici măcar harta. Acum Soarele este în Capricorn, deci peregrin, deci reușita este așa și așa! Și Saturn este peregrin acuma, deci situația este mediocră. Și da nu prea se potrivesc cele două într-o zi de sâmbătă la ora Soarelui. Dacă poți alege atunci mai bine mergi vineri sau duminică pentru asta.

Sper să îți ajute răspunsul, am fost doar o punte aici. Mulțumesc din nou pentru topic și sunt curioasă ce spun și ceilalți membrii, dacă desigur, doresc, să se implice în dialog.

 

 

Reply
5 Replies
(@cori210)
Joined: 1 month ago

New Member
Posts: 2
  • Sâmbăta , ziua lui Saturn .În vechiul gromovnic ,pe care l foloseau bătrânii noștri-era zi de muncit intens în casa /ograda,etc.Daca as fi în locul tău as folosi ora de 15.30 -pt calculul numerologic ,pitagoreic ...15+30= 6+3=9 
  • Cifrele=matematica( cantitativ) ,Numerele( calitatativ)  = numerologie  sunt reduse de la 1 la 9.
  • 11,22,33 sunt numere speciale.
  • Cauta ce înseamnă numărul 9 în numerologie / eu țin minte ca e sfârșit de ciclu ...vezi Valeriu Panoiu,Anatol Basarab,Romeo Popescu  Eduard Agachi ...niciun nr.nu e bun sau rău  cf Ying  Yang.
  • Vezi ca Eduard Agachi are o app free  Secretul Numerelor ,cont incepator și scrie mult despre fiecare număr.
  • E doar opinia mea ❤️
Reply
(@adriana19)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 3

@cori210 Este interesanta si aaceasta informatie, deoarece ma regasesc in partea cu muncitul in casa in ziua de sambata - pentru mine este zi de facut curat 🙂

Intr-adevar ca nu m-am gandit nici eu la numerologie in acest sens. Dar am auzit de ambii autori. Stiu ca numerologia este tot o arta divinatorie ca si astrologia, insa am auzit din unele surse ca nu este bine sa le amestecam asa. Daca ar fi asa, probabil ca ar fi ceva de felul - sa-l excudem pe Saturn ca el este cu munca, si sambata din punct de vedere numerologic, ca fiind a 6-a zi, numarul 6 este despre dragoste. Deci unele lucrui poate ca se contrazic, de aceea daca rezolvam subiectul numerologic, sa lucram doar cu numere, daca astrologic, doar cu astrologie. Acuma eu asa am inteles cel putin ca nu iese prea bine daca facem combinatii din astea, doar poate exista variante practice si pe astro-numerologie.    

Reply
(@adriana19)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 3

@patricia multumesc pentru raspuns. Da, imi amintesc ca aproximativ acum un an o ascultam pe youtube, pe canalul tau pe Malvina Ivanciu despre astrologia orara si mi s-a parut wow si tot odata grea. Dar am mai invatat lucruri de atunci si inca mai continui sa asimilez in ritmul meu. Iar treaba cu ora soarelui in ziua lui Saturn, nu era pentru mine, era pentru o cunostinta la care nu am putut ajunge, dar se pare ca am fost curioasa despre cum va decurge. Deci poate a decurs asa si asa, cum s-a mentionat. Nu imi este foarte clar la "Soarele este în Capricorn", adica prin demnintatea esentiala a planetei se referea la zi (sambata/saturn) sau la ora (soare)? Ca "Soarele este în Capricorn" suna de parca sunt cam ambele.

Multumesc pentru raspuns si cred eu ca ma va ajuta in observatiile mele viitoare legate de orele planetare.  

Reply
(@zefirius)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 3

@adriana19 

Demnitatea esentiala inseamna daca planeta se afla in stare buna cereasca (adica in domiciliu sau exaltare, sau macar triplicitate, termen sau decan propriu). In felul acesta, planeta respectiva are o oarecare putere de actiune, deci poate sa faca ceva bun. Daca este peregrina, planeta e mediocra dar totusi tinde spre a face rau, dupa cum un om fara hotarare, fara "directie" in viata, poate fi convins destul de usor sa faca lucruri imorale. Iar cand planeta este in exil sau cadere, atunci pana si beneficele tind sa faca rau, sau cel putin sa aduca ceea ce primit, dar tarziu, sau dau si apoi iau. 

Deci cat timp Soarele era in Capricorn, el era peregrin - in afara de ultimele 5 grade din Capricorn, cand el era in termen propriu, deci era capabil sa faca ceva caracteristic pentru el, sa "straluceasca" intr-o oarecare masura. Dar acum, de exemplu, cand este in Varsator, dexi este in exil, orele Soarelui nu mai sunt prea favorabile pentru activitatile care necesita stralucire, iesire in evidenta. Desigur, daca in harta momentului Soarele se afla totusi intr-o casa buna, mai are inca putere sa faca cate ceva; dar daca e si in Varsator, si in casa slaba...atunci mai bine e de evitat ora Soarelui pentru cuvantari...

Reply
Patricia
Admin
(@patricia)
Joined: 1 year ago

Member
Posts: 46

@zefirius Super mulțumesc Zefirius pentru prima postare aici pe Forum12Călăuze!!! 😍

Reply
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate