Liberul arbitru și ...
 
Notifications
Clear all

Liberul arbitru și Predestinarea🎉✨🌻

7 Posts
2 Users
5 Likes
91 Views
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Cred că sunteți familiarizați deja cu detaliile dialogului pe care l-am derulat în această vară, luna iulie 2023, pe tema acestui titlu. Mă refer la video-podcast Youtube cu același tilu, unde i-am avut invitați pe astrologii Ana Maria Jinaru și Dan Ciubotaru. Idei multiple s-au vehiculat acolo și extrem de interesante. Spicuiesc câteva aici pentru a vă provoca la dialoguri și interacțiuni. 

Cine studiază astrologia acceptă faptul că există o minimă condiționare, sub forma unui mecanism care unește lucrurile și care are o anumită influență în viața noastră. La nivel micro sau macro ne convingem zilnic, mai ales studiind hărțile natale, că acesta este un fapt. Rețete nu deținem, spunea unul dintre invitații mei, unii venim cu hărți dificile care nasc restricții și condiționări pe un anumit parcurs. Capacitatea noastră de a învăța să ne ridicăm deasupra acelor constrângeri, limitări, și să devenim mai valabili. Condiționarea care vine din naștere printr-o hartă generată o dată cu prima respirație, probabil este cheia la nivel de suflet, și indiferent de filonul filozofic sau religios din care venim, ca educație și mediu în care ne-am format, aceste elemente de constrângere care există mai abundent în anumite hărți cum a fost exemplul dat de conjuncția dintre Nodul Sud și Saturn (e doar un exemplu), manifestarea acestei energii poate genera percepția că totul trebuie plătit în această viață. Cum percepeți voi aceste idei, zugrăvite splendid de invitații mei, cum vă recepționați voi harta natală?

În astrologia orară de exemplu, există posibilitatea de a vedea înainte și neașteptat de detaliat (cine măiestrește tehnica, evident), dacă referitor la o anumită întrebare, planul desfășurat în studiul hărții momentului adresării acelei întrebări curge și în realitate, în planul fizic, exact așa cum a fost descris de la acel moment și până la finalitatea ca deznodământ. Vă pregătesc o surpriză la final de noiembrie referitor la acest aspect, dar până atunci sunt curioasă cum percepeți voi tema liberului arbitru și a predestinării, din perspectivă astrologică???

6 Replies
Ariadna
Posts: 29
(@ariadna)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Mi-a mers la suflet acest podcast, trebuie sa recunosc deschis. Mai ales ca a imbinat doua perspective, chiar trei. Asa cred ca imi este mie cel mai confortabil, sa vad un aspect al vietii din mai multe perspective.

Poate aceasta "placere" nevinovata vine la mine si din cauza conjunctiei Mercur Pluto intr-un semn mutabil... sau poate vine din dorinta greu de refuzat de a alege, data de tripla conjunctiie Uranus Venus Lilith care ma impinge catre libertate.

Este clar ca tot ce apare langa NS este o conditionare, o obligativitate, un tipar karmic. La mine este Ceres. In Leu. In casa 7. Ceea ce am inteles, ca lectie si urgenta in a rezolva in viata asta, pentru a debloca situatia si pentru a evolua, sa dezleg tiparul ( sau trauma) legata de abandon, de pierdere. 

Doar dupa aceasta constientizare a "bolovanului" care ma tine blocata, doar atunci ma pot elibera si pot activa potentialul din harta ( care, spre norocul meu, este foarte generos). 

Si asta presupune sa ma duc temporar, pentru o noua perspectiva spre NN ( nu e usor, pentru ca este "captiv", adica interceptat intr-un semn eminamente umanitar, dar electrificat si puternic determinat de Marte, planeta actiunii in casa 1, a identitatii).

Dar din intelegerea mea de pana acum, pentru si a duce la bun sfarsit acest ciclu, aceasta viata, sau aceasta bucla temporala, trebuie sa ma intorc la NS cu tot ceea ce am dobandit, si sa finalizez ceea ce mi-am propus, in sensul cel mai inalt, la nivel de suflet, inainte de a veni in aceasta calatorie.

Astfel, Patricia, nu pot sa nu leg totul si de Eclipsa prenatala de Soare. Care este de fapt tema principala. Ea imi da indicii clare.

Sunt niste legaturi aici care conexate si cu regresiiile in vietile anterioare, poate da indicii despre ceea ce a ramas nerezolvat si te poate ajuta sa scurtezi drumul.

Drumul catre intregire, catre acasa.

Noi trebuie sa parcurgem singuri acest drum, si sa gasim intelesurile. Si ele se dezvvaluie pas cu pas, e ca un puzzle care se compune bucatica cu bucatica. 

 

Reply
1 Reply
Patricia
Admin
(@patricia)
Joined: 1 year ago

Member
Posts: 46

@ariadna acuma de câteva minute am dat peste dialogul lui Adam Elenbaas cu titlul ,,Past Lives, Regression Therapy and Astrology: An Interview with Michelle Brock”...și mi-a venit să râd cumva pentru că abia ce încheiasem răspunsul scris mai devreme despre ...reîncarnare. Un lucru este incontestabil: acele senzații de deja-vu sunt explicate de multe alte linii de cercetare decât astrologia iar creierul încă nu și-a descifrat pe deplin misterele. 

Sunt de acord cu Adam Elenbaas că nu suntem harta noastră și că acel moment al formării hărții noastre este doar un moment al încorporării sufletului, pentru că acesta trebuie conținut într/o formă fizică în această dimensiune, în ceva, iar energia acelui moment curge și evoluează mai departe ...după ce ființa de dinaintea acestei forme pe care o avem cum ne știm acuma...decide momentul când se va încarna în forma aceasta fizică. Dar vorba lui Dan Ciubotaru: nu știm cine sau ce decide aceasta! E alt film, alt basm, alt zmeu:)) 

Argumentul lui Maurice Fernandez, astrolog pe care l-am avut invitat la un dialog știi bine pe Youtube...despre existența reîncarnării că nu este un simplu sistem de credințe...e că oamenii nu împărtășesc același nivel de conștiință, că un copil mic poate avea o înțelepciune care nu provine din educația sa ci este o reflectare că ai un suflet care deține o experiență dincolo de limitele acestei vieți. Adică nici de gene nu poate fi legată această experiență. Iar el chiar are un video pe canalul său de Youtube în care demonstrează folosind astrologia desigur, că reîncarnarea există. 

Reply
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

La rându-mi spun că tema aceasta a liberului arbitru este foarte pe sufletul meu, doar că la acest moment ...hmmmmm...nu mai cred că poate fi demonstrată accesarea acestuia.  Probabil mă aflu puternic sub influența unltimului dialog înregistrat, despre astrologia orară, care pune cumva ,,capacul” la borcanul cu ultimul dram de speranță. ,,Chiar atât de previzibili să fim?” spusese elegant și subtil invitata mea, hmmmm.....Adică să știi cu doi ani înainte când anume se va petrece un ,,ceva” și de care textură, mi se pare absolut negru pe alb că liberul arbitru este doar o poveste minunată.

Cred că majoritatea astrologilor care sunt serios implicați practicând, consiliind, studiind, strângând studii de caz, etc...știu toți fără ezitare faptul că ,,trebuie să credem în liber arbitru:nu avem încotro!” 😎 . Unele spuse ale invitaților mei la microfonul 12Călăuze&AstroTalk au rămas pentru totdeauna lipite de energia mea. Sunt crezuri intuite doar în anii tinereții, iar acum confirmate. 

Asteroizii și reîncarnarea sunt alte două linii complexe de studiu, care completează desigur astrologia doar că dacă în cazul primei linii ciclurile de evoluție sunt mai logic de demonstrat, în cazul reîncarnării ...totul devine și mai complicat. Deși nu cred în adevăruri absolute ...uneori îmi doresc în adâncul sufletului să apară un genial contemporan care să demonstreze fără nici o umbră de îndoială, să demonstreze la nivel de mase că reîncarnarea este o realitate incontestabilă! Accesul în acele ,,zone” ne este închis majorității dintre noi. Accesăm fragmentar vise, imagini, senzații, de-a lungul vieții, lipim fragmente de mozaic și nu știm niciodată dacă percepțiile noastre vin din ,,daruri”/amintiri moștenite din linia transgenerațională adică genetică în acest caz (în care mai degrabă cred), dacă sunt pure speculații sau realmente ,,puteri înnăscute” (cred și în acestea pentru că am întâlnit posesori uimitori ai clarvederii, etc). 

Astrologii cu har sunt extrem de puțini. Nici măcar nu îndrăznesc să spun că mi-am propus să-i descopăr sau cine știe...poate să-i cresc fără să știu că o fac:)) Dar inclusiv această ultimă propoziție mi se pare infatuare. Ei deja sunt, atunci când apar. Îi mai rafinează puțin experiența de viață dar ei deja SUNT. Damblaua mea cu NS din Gemeni estă să stau etern tot într-un studiu și cercetare, iar când se manifestă dezechilibrat această axă, treburile o iau razna complet. 

Eclipsa prenatală de Soare oh da. Acolo încă am de studiat. M-a pus pe gânduri Geni maxim. 

Reply
1 Reply
Ariadna
(@ariadna)
Joined: 5 months ago

Eminent Member
Posts: 29

@patricia am gasit acel interviu al lui Adam Elenbaas, este interesant, si te face curios sa citesti cartea lui Michelle Brock-Stii cine esti?

Reply
Ariadna
Posts: 29
(@ariadna)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

Interesant, Patricia, multumesc  pentru impartasire, voi cauta si eu acel discurs pe care l-ai mentionat tu, al lui Michelle Brock. Chiar cautam ceva specific in care terapia prin regresie se conexeaza cu astrologia.

Stiam doar ca sunt autori care fac conexiunea vieti anterioare cu eclipsa prenatala de Soare chiar printr-un calcul matematic exact ( mai precis cu ultima viata- desigur, in termeni liniari, asa cum percepem noi, oamenii, timpul).

Intelegerea mea, tinand cont de faptul ca timpul nu exista si totul se intampla in ACUM , este vorba de viata trecuta din care noi avem cele mai multe teme " in progress", sau "de rezolvat" in evolutia sufletului nostru)

Ceea ce scriu aici este ceea ce eu cred (repet, este doar intelegerea mea, perspectiva proprie si personala, experimentata de mine in cel mai intim si direct mod).

Subiectul eclipsei din perspectiva karmica este, dupa parerea mea, cel putin pana acum din ceea ce am citit, doar atins la suprafata, si mi se pare ca nu a fost explorat cu adevarat.

Cat despre astrologia orara, nu ma pronunt pentru ca nu am studiat-o cu adevarat. Dar cred ca stapanirea tehnicilor specifice ofera extraordinar de multe in viata asta, si confirma ca totul se intampla in aici si acum.

Reply
Ariadna
Posts: 29
(@ariadna)
Eminent Member
Joined: 5 months ago

@patricia, mie mi-a adus multe revelatii si acest interviu https://youtu.be/K2M2aimnipo?si=_5u-26DNoQKdQGkc

Reply
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate