Astrologie orară
 
Notifications
Clear all

Astrologie orară

3 Posts
2 Users
2 Likes
57 Views
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Dragă comunitate în seara de 29 noiembrie 2023 am avut ocazia să asist la un workshop de astrologie orară cum rar am crezut că poate vreo tehnică sau ramură a astrologiei să mă dea peste cap, la propriu! Proiectul 12Călăuze a fost gazda organizator al unui atelier de astrologie orară susținut de astrolog Diana Spinean...și am asistat la niște studii de caz detaliate care pur și simplu ...știți vorba aceea celebră ,,viața bate filmul?”. Ei bine cam așa este. O felicit și aici pe Diana, nu știu dacă va citi cele scrie de comunitatea noastră dar efectiv a făcut o treabă excelentă. Feedback-urile care deja curg după acel moment confirmă ce am simțit. Când ești și organizator, mai atent treci prin materialele de studiu abia după, a doua oară, atenția distributivă o fi fiind ea un atuu pentru oamenii de scenă dar totuși...lipsa exercițiului își spune cuvântul:)) 

Ce cunoașteți voi despre astrologia orară? Sunt curioasă dacă ați cochetat vreodată, dacă ați cerut vreun studiu pe o întrebare specifică, dacă v-ați permis vreodată luxul de a descoperi ce înseamnă cu adevărat această tehnică a astrologiei orare în mâinile unui astrolog priceput, desigur, dar ați avut vreodată șansa să explorați trecutul? Dar viitorul? Iar apoi să vină derularea celor descoperite! La detaliu prognosticate...dacă tot mă refer la timp! 

Da, este pentru nivel mediu/avansat de cunoaștere al astrologiei. Nu, nu este pentru începători. Dar surpriza mea a fost că o dată clarificată cu talent metoda, chiar și începătorii au bifat spre nivel mediu, confirmând că s-a lipit de ei ce trebuie, că s-a înțeles. Sunt încă sub efectele acestei întâlniri și sunt curioasă ce experiențe dețineți referitor la acest subiect. M-am jucat deja pe niște hărți...dar încă nu mă grăbesc la concluzii. 

Îmi doresc să vină la un dialog aici mai ales participanții la acest atelier. Pentru că informația lucrează în timp și da, cu siguranță, vor mai descoperi ceva despre fiecare studiu de caz în parte primit. Care aici poate face lumină și sens, prin schimbul, sper interactiv, de impresii. 

Incredibilă astrologia orară dragilor! Fascinantă!!! Dificil de descris în cuvinte simple. Trebuie experimentată și practicată. 

2 Replies
Posts: 9
Admin
(@iulia)
Member
Joined: 5 months ago

Salutare Patricia, salutare tuturor!

Am participat și eu la acest workshop, și pot să subscriu că a fost fascinant! Acesta a fost primul meu contact cu astrologia orară, și sunt începătoare, dar totuși mi-a oferit o bună introducere încât să mă pot "juca" și eu cu această metodă. Pentru moment că aș lăsa o asemenea hartă pe mâinile unor persoane mai avansate, înainte de a trage concluzii la rândul meu.

Nu am primit vreodată vreo consultație de acest fel, dar workshop-ul acesta mi-a deschis ochii din nou de câte mai pot fi posibile cu ajutorul astrologiei.

Felicitări pentru acest eveniment, Patricia, și bineînțeles mulțumiri invitatei tale!

Reply
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Iulia dragă adevărul este că te și sperie câtă putere deține tehnica astrologiei orare. A fost cu adevărat un eveniment minunat iar invitata mea, astrolog Diana Spinean, afirm că măiestrește acest fel de a ,,citi” o hartă. 

Mi-ar place să descopăr aici povești, descrise de membrii acestui forum, despre astfel de hărți ale unor momente din viața lor. Dacă există desigur și dacă fac sens. Plus cum fac lumină, etc., etc. 

Reply
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate