Astăzi am activat î...
 
Notifications
Clear all

Astăzi am activat încă 16 conturi cu noii membrii ai Forum 12Călăuze! 🎉🎉🎉BINE AȚI SOSIT!!!

4 Posts
3 Users
6 Likes
21 Views
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Bucurie mare🎉 să văd că începe să se rostogolească bulgărele și aici pe Forum12Călăuze. Creștem lent pe acest forum, dar nu uitați că încă suntem bebeluși, doar în urmă cu vreo trei/patru luni am ieșit la ,,lumina” primelor interacțiuni:)) La acest moment suntem 63 de membri înscriși aici (inclusă fiind și eu în socoteală)!!!

Să fie într-un ceas bun dragilor,❤️ nou sosiți, abia aștept să vă văd puși pe interacțiune și pe treabă!🎈✨🎉

Vă invit să spargeți gheața și să salutați comunitatea, poate spuneți o vorbă-două despre ce iubiți cel mai mult din practica și studiul astrologiei, indiferent că sunteți foarte la început sau doar curioși ,,o vreme” despre ,,cu se mănâncă”:)) Vă spun eu sigur că vă păcăliți, dacă o dată luat în serios acest hobby, visați că vă mai desprindeți! Nici o șansă!😊

Argumentul suprem că nu o veți face este în primul rând calitatea incredibilă a astrologilor pe care i-am invitat în dialogurile podcasturilor Youtube și Spotify, ei fiind talentații care traduc limbajul codat al cerului, mai ales pentru începătorii împotmoliți în.. ,,mnah, oare cum se fac sintezele prin harta X?”.  Iar cine i-a descoperit și în practica de tip workshop pe astrologii la care mă gândesc, înțelege și mai bine la ce mă refer, când afirm asta.

Avem o linie de workshop-uri, ateliere, seminarii, webinarii online organizate de 12Călăuze&AstroTalk în parteneriat și colaborare cu astrologii invitați, din primăvara lui 2023 încoace...și iată continuăm și în 2024! Sunt programate deja lunile ianuarie - mai, abia s-a încheiat un tur de forță în ianuarie, am început campania de mediatizare pentru linia de evenimente online din februarie/martie, dar să vedeți ce surprize v-am pregătit dragilor și pentru lunile aprilie/mai! Stați în contact cu noi, țineți aproape, vin cu veștile în aproximativ următoarele două săptămâni pe platformele mele social media!

Acestea fiind spuse, vă mai șoptesc doar faptul că printre cei 63 de membrii ai acestui Forum12Călăuze se află și doi dintre invitații mei la microfonul podcasturilor🎈 DAAAAAR îi voi lăsa să își divulge singuri identitatea! ✨Sper să-i ,,chinuiți” cu întrebări mult mai bune decât am fost în stare să o fac eu!

Abia aștept să interacționăm!

3 Replies
Posts: 1
(@rodicaspinu)
New Member
Joined: 4 weeks ago

Salutare tuturor! Ma bucur sa ma aflu aici 😍 

Reply
Patricia
Posts: 46
Admin
Topic starter
(@patricia)
Member
Joined: 1 year ago

Yeeeeeeeee🎈🎀✨ Bine ai sosit Rodica!

Mulțumesc pentru susținerea acestui Forum și pentru implicarea cu inima în tot ce iubim cu toții: astrologia! Abia aștept să comunicăm aici și cu participanții la atelierele noastre online, dacă au întrebări desigur. Până atunci te invit să arunci o privire prin subiectele deja afișate! 

Reply
Posts: 9
Admin
(@iulia)
Member
Joined: 5 months ago

Salutare noilor membrii! 🌻 ❤️ 

Reply
Share:
https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate