Impresii

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

@dianar739

“Minunat. Sunteți o mină de aur pentru cei care vor să cunoască mai multe în ale astrologiei. Dacă am compara cu bucătăria, e ca și cum am primi secretele care fac mâncarea mai reușită 😊. Le mulțumesc invitaților dvs. pentru timpul pe care ni-l dăruiesc”

Diana R

@ottanase

Thank you so much for that interview. For me your questions were brilliant. I attended the first round of Steves classes. Your interview with him was like closure to his lessons. Thank you so much!! Again: these are brilliant questions. Thank you 🙏” (interview on my Youtube channel with Steve Judd, astrologer)

ottanase

@florentinaoprescu564

,,Bună Patricia!!Vreau să știi că te apreciez enorm de mult!! Mult succes în continuare!!! La cât mai multe podcast-uri!! Ne ajuți foarte mult!!”

Florentina Oprescu

@elizageorgescu9800

,,Wow! Foarte interesant! Nu mă așteptam la așa emisiune. Mulțumesc cu recunoștință doamnelor pentru emisiune și pentru că ne împărtășiti și nouă din cunoștințele și harul cu care ați fost înzestrate.”

 

Eliza Georgescu

@iladycooper

,,Esență de astrologie! Extraordinar de utile informațiile pentru cei care vor sa învețe astrologie, care sunt pe acest drum și doresc sa aprofundeze! Felicitări!!”

Iladycooper

Ana Maria

When grace comes in a shape of a good teacher it is always a  blessing. 🙏🌺

I am grateful for this opportunity once again.

It is a  wonderful occasion too for Romanian seekers interested in high-standard astrology. (interview on my Youtube channel with astrologer Alejo Lopez)

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate