Articles

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

Curs Online Astrologie Previzională – Modul 1 – Tranzitele planetelor trans-saturniene

February 2, 2024by Patricia0
Afis Tranzite Modul 1

Comunitate dragă, te anunț cu bucurie că 12Călăuze, astrolog Patricia Höppner, lansează oficial în parteneriat cu AstroPerla,  astrolog Rodica Spînu, o nouă linie de evenimente online! Un proiect drag și îndelung așteptat, gândit la nivel de intenție de peste un an de zile dar abia acum sosindu-i timpul spre a fi ,,lansat la apă”. Povestea aceasta a început în luna iulie 2022 când inițiam o colaborare frumoasă cu astrolog Rodica Spînu prin linia noastră lunară de episoade Astro Tranzite. Detaliam momentele de Lună nouă și de Lună plină, studiam nu doar Simbolurile Sabiene care deja v-au devenit familiare ci mai ales aspectele făcute între planete, în harta fiecărui moment în sine, focusându-ne de la o lună la cealaltă pe povestea celor patru săptămâni și pe aspectele principale.

Dragii mei vă spun doar că această linie de episoade este un adevărat tur de forță! Să faci o linie de astfel de podcasturi Youtube constant (la acest moment de bilanț spontan calculat având un număr de 28 de episoade despre astro tranzitele fiecărei luni calendaristice), ei bine nu este chiar floare la ureche. Trebuie nu doar să existe un mare hobby comun și o mare iubire pentru astrologie ca să faci asta! Cât mai ales un grad mare de compatibilitate în hărțile natale ale protagoniștilor fiind în primul rând muncă de echipă, este nevoie de abilitate în organizare și în a te motiva, este nevoie de constanță și seriozitate, de responsabilitate și de încredere reciprocă. Am descoperit în Rodica nu doar un astrolog minunat ci și o prietenă, iar cu această ocazie doresc să-i mulțumesc personal aici, pentru felul în care a avut intuiția și înțelepciunea de a transforma o idee, propusă de mine spontan, într-o călătorie de succes și lungă durată!

Cum era firesc, în timp, s-a trecut la următoarea etapă și în primăvara lui 2023 începeam linia noastră de ateliere și webinarii online pe diferite teme ale astrologiei, care iată, acum în februarie 2024 anunță oficial, primul curs online de Astrologie Previzională cu multă practică pe hărțile voastre și exerciții pe studii de caz reale. Tot acest întreg concept testat în etape de-a lungul celor patru workshop-uri anterioare, are la acest moment o linie de mai multe variante ca formă de funcționare și a devenit un produs care vine spre voi într-o formă născută din feedback-urile voastre!

Așadar putem spune că începând de acum vă invităm la Modulul 1 al cursului de Astrologie Previzională: Tranzitele planetelor trans-saturniene – Uranus, Neptun, Pluton.  Acest Modul 1 este compus din 5 webinarii, preînregistrate, accesibile cursanților pe toată perioada desfășurarii cursului și 2 workshop-uri live cu practică pe hărți propuse (alese de organizatori) și hărți personale ale participanților (W1 și W2). 

  • 5 webinarii accesibile oricând
  • W1: Joi, 11 aprilie 2024, 19:00 – 21:00 
  • W2: Joi, 18 aprilie 2024, 19:00 – 21:00

*Numărul de locuri la workshop-uri este limitat.

Pentru detalii vă rugăm să completați formularul de preînscriere aici

Înscrierile au loc până la data de 1 aprilie 2024, iar până la data de 1 martie 2024 există un preț redus.

Mișcarea reală a astrelor generează anumite schimbări în personalitatea umană prin anumite experiențe, trăiri și momente de răscruce în viață. Tranzitele din triada Pluton/Neptun/Uranus funcționează adesea pe parcursul mai multor luni/ani și reprezintă etape cheie din viața noastră. Fiecare are un fel particular în a se deschide sau a se adânci în sine pentru a face față tiparelor interioare și circumstanțelor exterioare. 

Vom prezenta tehnica de studiu a tranzitelor planetelor trans-saturniene. Vom veni cu exemple și, cel mai important, vom observa împreună cum teoria se aplică în practică chiar pe hărțile voastre natale. Veți exersa cunoștințele acumulate într-un mediu prietenos, dezvoltând abilitatea de a utiliza o parte importantă a astrologiei previzionale.

 În acest modul veți afla:

  • Că nimic nu poate lua formă în viață dacă nu este deja înscris la nivel de potențial în harta natală
  • Ce reprezintă un tranzit al unei planete grele
  • Cum se studiază mișcarea planetelor trans-saturniene în harta natală
  • Cum ne pregătim pentru anumite tranzite

“Un om informat este un om puternic” (John Davison Rockefeller)

 Grăbiți-vă să ocupați un loc! Studiem această tehnică previzională în grupuri mici, într-un cadru intim, prietenos, completați formularul de preînscriere aici pentru a primi detalii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate