Articles

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

21 februarie și 14 martie 2024: ”Matricile perinatale”, workshop online cu astrolog Teodora Muth

February 2, 2024by Patricia0
Poster (1)

Bine vă găsesc dragi prieteni ai proiectului online 12Călăuze&AstroTalk! Sunt fondatoarea acestor linii incredibile de conversații despre astrologie și am șansa să dialoghez pe canalul meu Youtube @patriciahoppner cu unii dintre cei mai buni astrologi români ai momentului. Facem aceasta împreună de peste doi ani și jumătate, iar dacă tot sunt la moment de bilanț acum, doar vă punctez data de 15 iulie 2021, data la care apăream cu primul dialog online!

Cum era firesc, după atât de multe informații împărtășite cu generozitate la nivel de discuții online, despre multitudinea de tehnici care se folosesc în diferitele ramuri ale astrologiei, începând cu primăvara lui 2023 proiectul meu online a trecut la o altă etapă. Am început organizarea unor linii de evenimente online din segmentul: ateliere, webinarii, seminarii, etc. Diferitele concepte, diferitele feluri de derulare ale acestor întâlniri online, care se realizează pe platforma Zoom și care au venit în întâmpinarea participanților cu teme variate și extraordinar de interesante, sunt rezultatul direct al feedback-urilor sosite din partea voastră, a participanților!

Mai jos regăsiți toate detaliile despre acest demers dar înainte să le parcurgeți aș dori să le mulțumesc celor deja înscriși, pentru că voi sunteți adevăratul motor al acestor colaborări și parteneriate între mine, alias #12Călăuze, ca organizator și astrologii invitați! Aprecireile noastre se duc și spre cei care revin❤️ la aceste workshop-uri online, sunteți deosebiți prin felul în care susțineți acest efort comun, vă mulțumim! Lucrez deja la un material care să publice în curând și impresiile voastre, despre ceea ce organizez aici împreună cu astrologii invitați. Pentru cei care doresc să intre în legătură cu astrolog Teodora Muth vă informez că o puteți face pe aceste două platforme social media Facebook Viziunile Bufniței sau Instagram @muthteodora.

În acest sens vă anunț cu mare bucurie că în 21 februarie și 14 martie 2024 marcăm o nouă linie de ateliere online. Două workshop-uri special dedicate Matricilor Perinatale, două ateliere online gândite sub forma a două pachete cu titlul: ,,Matricile perinatale în harta nașterii”. Călăuză ne va fi astrolog Teodora Muth, Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România, terapeut transpersonal și redactor-șef adjunct la prestigioasa revistă ,,Astrele”.

Motto: 
Dinamica emoțională a procesului  nașterii este înscrisă în harta natală și se manifestă in momentele cheie ale vieții.

Ce învățăm:

    • învățăm că nașterea (prima traumă prin care trecem absolut cu toții) presupune traversarea a patru Matrici Perinatale, iar conexiunile dintre problemele pe care le au oamenii maturi și perioada vieții lor intrauterine (până la naștere, inclusiv momentul nașterii), se pot identifica în harta natală studiind această metodă
    • învățăm să identificăm aceste ,,probleme” studiind atent legătura fiecărei Matrici reprezentată de o planetă anume din harta natală (patru Matrici, patru planete) și aspectele pe care aceasta le face
    • învățăm că doar în anumite hărți se manifestă aceste probleme și descoperim care este motivul pentru care acele traume se activează doar acolo
    • învățăm să descoperim motivațiile, nevoile, așteptările noastre plonjând în dimensiunea psihologică a acestor planete ,,pioni” în legătură cu Matricile Perinatale, cu scopul final de a găsi o rezolvare a acelor tensiuni

Ce facem:

Sunt două ateliere practice, în care lucrăm împreună pe studii de caz din portofoliul Teodorei, ne întâlnim și în camere virtuale separate, în grupuri mici, sub îndrumarea ei, dar facem și practică pe hărțile natale ale participanților. Detaliile pachetelor gândite în mai multe combinații de oferte le veți primi dacă accesați link pentru preînscriere. 

Cui ne adresăm:

Atelierul este destinat celor care pot deja citi și interpreta o hartă astrologică, care au ajuns, deci, la un nivel de practică (cel puțin) mediu, dar nu excludem nici posibilitatea de a participa a celor aflați la un nivel intermediar (începător spre mediu).

Detalii: pentru a intra în posesia detaliilor acestor linii de ateliere online vă invităm să accesați link de preînscriere, care însoțește acest anunț.

Mai multe detalii despre ceea ce intenționăm să organizăm la datele anunțate puteți afla dacă vizionați dialogul meu cu astrolog Teodora Muth pe tema menționată, în acest podcast. 

Înscrieri pentru Pachet 1 până la data de 20 februarie 2024, inclusiv.
Înscrieri pentru Pachet 2 până la data de 9 martie 2024, inclusiv. 

Cu reducere la toate variantele de oferte, pentru cei care se înscriu până la data de 15 februarie 2024, inclusiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://patriciahoppner.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png

@2024 Patricia Höppner Copyright | Politica de confidentialitate